POLECAMY PRZY PRODUKCJI WYROBÓW MIĘSNYCH - injector do mięsa pomaga w przygotowywaniu smacznych i dobrze przyprawionych wędlin. Umożliwia wstrzyknięcie do mięsa soli, co przyspiesza ich konserwację i równomiernie je solą, a także pozwala przyprawić mięso "od środka".
WIELOKROTNEGO UŻYTKU - igły i strzykawkę do mięsa można z powodzeniem używać wielokrotnie. Po zakończeniu pracy wystarczy je umyć i wysuszyć, będą gotowe na kolejne iniekcje.
TRZY RÓŻNE IGŁY - zestaw zawiera nie tylko strzykawkę do szynki o pojemności 50 ml, ale także trzy igły. Każda igła jest inna, co zwiększa możliwości użycia strzykawki do mięsa. Można znaleźć igłę z jednym otworem, dwoma otworami i pięcioma otworami.
USZCZELKA GUMOWA - injector do mięsa wyposażony jest również w przydatną gumową uszczelkę. Nie musisz się obawiać, że marynata wypłynie zamiast zakończyć w mięsie na właściwym miejscu.
SPECYFIKACJA - pojemność: 50 ml; uchwyt igły: luer; liczba igieł: 3; waga: 0,095 kg; wymiary: 7,7 / 23 / 3,5 cm.
pojemność: 30 ml
uchwyt igły: luer
liczba igieł: 3
waga: 0,095 kg
wymiary: 7,7 / 23 / 3,5 cm
ZAWIERA:
strzykawka
3 igły